Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: تاریخ کشور را به سال‌ها گذشته برمی گردانیم. زمانی که بیگانه به خاک کشور طمع کرده و با استفاده از توان نظامی هشت کشور ابرقدرت جهان، در صدد غارت داشته‌های ایران بود.

تنها غیرت و حس وطن پرستی مردم ایران کافی بود تا در مقابل دشمن دژ بسته و با سودای جان از خاک کشور دفاع کنند. همه رفتند و در پشت جبهه‌های نبرد با مقاومت و ایستادگی، هشت سال جنگ تحمیلی را با پایانی خوش به سرانجام رساندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز در شرایطی که کرونا ویروس عرصه زندگی را برای بسیاری از خانوارها تنگ کرده، دشمن از طریق فشارهای اقتصادی به دنبال سست کردن اراده مردم است. اما نمی‌داند که جوانان امروز همان گهواره نشینان هشت سال دفاع مقدس بوده و مشام شأن به بوی دفاع آشناست.

امروز جوانان انقلابی در قالب گروه‌های جهادی قدم در میدان مبارزه گذاشته و با اقداماتی ماندگار، بذر امید را در دل محرومان پرورش می‌دهند.

گروه جهادی دانشجویی امام حسن (ع) خراسان جنوبی از جمله گروه‌های جهادی فعال در استان بوده که طی سه سال فعالیتش خدمات شایسته‌ای به قشر نیازمند ارائه کرده است.

فعالیت‌های این گروه نه تنها به زمان و شخص خاصی محدود نمی‌شود بلکه اقشار مختلف اعم از دانش‌آموز و خانه دار در جامعه هدف را تحت پوشش قرار داده و در تمام ابعاد فرهنگی، آموزشی، اقتصادی و اجتماعی فعالیت‌هایی را انجام می‌دهند.

همکاری ۱۰۶ دانشجو در خدمت رسانی

مسئول گروه جهادی دانشجویی امام حسن (ع) خراسان جنوبی در گفت و گو با مهر بیان کرد: این جمعیت از سال ۹۶ در بیرجند فعالیت‌هایش را آغاز کرده است.

سید جواد موسوی خواه با بیان اینکه این گروه جهادی از آغاز کار با فرایندی سازمانی پیش رفته است، اظهار کرد: در حال حاضر ۱۰۶ دانشجو با این گروه جهادی همکاری دارند.

وی حاشیه شهر را از نقاط هدف برای فعالیت‌های این گروه جهادی عنوان کرد و افزود: فعالیت‌ها به طور مستمر تا دو سال ادامه دارد تا به نتیجه مطلوبی در نقطه هدف برسیم.

موسوی خواه با بیان اینکه در حال حاضر طرح‌هایی در چهکند و حاجی آباد در حال اجرا است، گفت: طرح مهرِماه به عنوان اولین طرح این گروه جهادی بوده و ویژه دانش آموزان اجرایی شده است.

حمایت تحصیلی ۲۵۰ دانش‌آموز

مسئول گروه جهادی دانشجویی امام حسن (ع) خراسان جنوبی ادامه داد: در این طرح یک دانشجوی آگاه، به یک دانش‌آموز در مراحل مختلف تحصیل کمک می‌کند.

وی با بیان اینکه طی سال تحصیلی گذشته ۲۵۰ دانش‌آموز در قالب این طرح حمایت شده‌اند، اظهار کرد: در سال جاری طرح مهر ماه با توجه به شرایط فعلی کرونا دنبال می‌شود.

موسوی خواه بیان کرد: در راستای این طرح، مباحثی در قالب خانواده و هیئت‌های دانش آموزی دنبال می‌شود.

وی از راه اندازی هیئت دانش آموزی در حاجی آباد برای تسریع روند امور خبر داد و گفت: همچنین دانش آموزانی که دچار آسیب هستند تحت کانون تربیت اجتماعی دانش آموزی مورد توجه قرار می‌گیرند.

اجرای طرح اقتصادی حاشیه سبز

مسئول گروه جهادی دانشجویی امام حسن (ع) خراسان جنوبی اظهار کرد: بر اساس تفاهم نامه‌ای با مرکز جامع خانواده، خدماتی تخصصی در مباحث اقتصادی و تحصیلی ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه در این راستا طرح حاشیه سبز برای دانش آموزان اجرایی می‌شود، گفت: بذر گیاهانی مانند کاکتوس که ماهیت خرده فروشی دارند، با گلدان در اختیار دانش‌آموز قرار می‌گیرد و بعد از رشد از او خریداری می‌شود.

موسوی خواه اجرای طرح سفره دار را از دیگر اقدامات انجام شده دانست و گفت: قبل از ایام کرونا، هر ساله در ولادت امام حسن (ع) جشن بزرگی در مناطق حاشیه برگزار و مردم اطعام می‌شدند.

وی با بیان اینکه با توجه به شیوع کرونا این برنامه به سوی توزیع غذای گرم بهداشتی سوق یافته است، افزود: در ماه مبارک رمضان سال جاری شش هزار پرس غذا و دو هزار پرس در ولادت امام حسن (ع) توزیع شده است.

گسترش طرح هم‌سفره با همسایه

موسوی خواه با بیان اینکه در طرح هم‌سفره با همسایه به دنبال ترویج فرهنگ کمک به دیگران هستیم، افزود: این طرح از خراسان جنوبی آغاز شده و اکنون در کل کشور اجرایی می‌شود.

مسئول گروه جهادی دانشجویی امام حسن (ع) خراسان جنوبی ادامه داد: این طرح الهام گرفته از نوشته‌های شهید چمران است.

وی با بیان اینکه در این طرح در هر محله پنج فروشگاه معتمد که دارای تمام کالاهای اساسی هستند، همکاری می‌کنند، گفت: به خانوارهای نیازمند بن کارت‌هایی داده می‌شود که از این فروشگاه‌ها مایحتاج شأن را خرید کنند.

موسوی خواه با بیان اینکه بن کارت‌ها مانند کارت اعتباری بوده و شأن و جایگاه خریدار حفظ می‌شود، گفت: همچنین این کارت‌ها به صورت دوره‌ای شارژ می‌شود.

وی با بیان اینکه بخشی از هزینه‌های لازم برای این طرح توسط ائمه جماعت از مردم جمع‌آوری می‌شود، اظهار کرد: خوشبختانه این طرح به خوبی نهادینه شده و برخی از فروشگاه‌های هدف به پایگاه‌های مردمی تبدیل شده‌اند.

توزیع ۷۰۰ بن کارت حمایتی در حاشیه شهر

مسئول گروه جهادی دانشجویی امام حسن (ع) خراسان جنوبی ادامه داد: در راستای اجرای طرح هم‌سفره با همسایه در فاز اول ۲۰۰ عدد بن کارت در شمس آباد و ۵۰۰ بن کارت در حاجی آباد توزیع شده است‌

وی با بیان اینکه در حال حاضر این طرح در ۱۳ محله اجرایی می‌شود، گفت: اجرای طرح در محله موسی بن جعفر (ع) بیرجند در دستور کار قرار دارد.

موسوی خواه خدمت به مردم به ویژه قشر محروم را از جمله اهداف انجام شده دانست و گفت: امید است بتوانیم با اجرای طرح‌های مختلف خدمات شایسته‌ای به مردم ارائه کنیم.

وی ادامه داد: همچنین تلاش می‌کنیم برای اجرای برنامه‌ها از ظرفیت‌های مردمی و معتمدان محل استفاده کنیم.

کد خبر 5077400

منبع: مهر

کلیدواژه: سید جواد موسوی حاشیه نشینی بیرجند گروههای جهادی ویروس کرونا محدودیت های کرونایی هفته بسیج شیوع کرونا کرمانشاه شیراز آمار کرونا گرگان بارش باران بوشهر بسیج بارش برف ستاد ملی مقابله با کرونا شهرستان کرج موسوی خواه گروه جهادی خراسان جنوبی فعالیت ها اجرای طرح دانش آموز بن کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۷۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفاع بذرپاش از وعده ۴ میلیون مسکن رئیسی

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری دانشجو، "مهرداد بذرپاش" وزیر راه و شهرسازی روز گذشته (دوشنبه) در دومین روز همایش گروه‌های جهادی و مردمی ضمن تقدیر از بسیجیان فعال، اقدامات امام راحل را در به خروش آوردن مردم و پیروزی انقلاب اسلامی ستود و گفت: به خروش آوردن مردم، طرز تفکر متفاوت و داشتن روحیه رهبری اجتماعی می‌خواهد که امام راحل این ویژگی ارزنده را داشت.     

وی، یکی از اهداف تشکیل بسیج سازندگی را ترغیب مردم و آوردن آنها به صحنه‌های مختلف اجتماعی عنوان کرد و گفت: شما بسیجیان می‌توانید با روحیه خود به وزارت راه و شهرسازی در ترغیب مردم به نوسازی مسکن کمک کنید.

بذرپاش گفت: کارهای زیادی در کشور در حال انجام است اما به نظر می‌رسد رضایت بخش نیست زیرا فناوری که باید استفاده شود به کار نمی‌رود و گروه‌های جهادی می‌توانند در سرعت دادن به این اقدامات نقش موثری داشته باشند.     

وی از توسعه چشمگیر چند درصدی ساخت مسکن و ساختمان نسبت به ۸-۹ سال گذشته خبر داد.

در حاشیه نخستین گردهمایی گروه‌های مردمی و جهادی (بازآفرینی شهری، مسکن و راه روستایی) با مشارکت بسیج مستضعفین، تفاهمنامه همکاری میان "مهرداد بذرپاش" و سردار "سلیمانی" فرمانده بسیج مستضعفین کشور امضا شد.

جزئیات این خبر را میتوان در ویدیوی منتشر شده در این گزارش مشاهده کرد. 

دیگر خبرها

  • رفع چالش‌های آبی مناطق محروم البرز توسط نیروهای جهادی
  • فعالیت ۲۸۲ گروه جهادی در خوی 
  • وجود ۵۰ گروه جهادی در شهرستان رودان
  • دیدارفرماندار،فرمانده سپاه و گروهای جهادی با امام جمعه کرخه
  • شاداب‌سازی و مرمت ۱۱۰ هزار کلاس درس تا مهرماه
  • فعالیت بیش از ۷۰۰ گروه جهادی در چهارمحال و بختیاری
  • فعالیت بیش از ۱۵۰ گروه جهادی در آستارا
  • دفاع بذرپاش از وعده ۴ میلیون مسکن رئیسی
  • آبرسانی به ۳۰ روستا توسط بسیج سازندگی استان البرز
  • درخشش گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی خوزستان در کشور