Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسجد امام حسن مجتبی(ع) در محله نازی‌آباد با حمایت از خانواده‌های نیازمند، کمک به تهیه جهیزیه زوج‌های کم‌بضاعت، اعطای وام قرض‌الحسنه به مستضعفان و لبیک به رزمایش کمک مومنانه با تاسی به سیره امام حسن(ع)، روح کرامت را در مسجدی‌ها احیاء کرده است.

خبرگزاری شبستان، گروه مسجد و کانون های مساجد- فاطمه اقبالی: اگرچه در وهله نخست تصویری که از مسجد در ذهن نقش می بندد مربوط به نماز جماعت و دعا و مناجات است، اما مساجد کارشان تنها اقامه نماز جماعت و  جلسات روضه خوانی نیست، بلکه بعضا زندگی مردم یک محله را اداره می‌کنند، مسجدهایی که به معنای واقعی کلمه «خانه‌ خدا» هستند و مردم برای مشورت گرفتن، رفع غصه‌ها و مشکلات، امر خیر، پشتوانه برای زندگیشان و هر کار دیگری به آنجا رجوع می‌کنند، مسجد «امام حسن مجتبی(ع)» در خیابان شهید اکبر مشهدی نازی آباد نمونه بارزی از یک مسجد تراز اسلامی به تمام معنا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسجد قریب 60 سال است که بنا شده و تا به امروز کانونی برای فعالیت‌های مذهبی و اجتماعی برای تمام سنین به‌شمار می‌رود.

 

 

 

علاوه بر سقف راهروی ورودی مسجد که مزین به اسامی 72 شهید کربلا و یادآور معماری ایرانی اسلامی است این مسجد از زیبایی‌های باطنی نیز برخوردار است که صفوف به هم فشرده نمازگزاران بارزترین آن است. مردم مذهبی میدان پارس منطقه نازی آباد، چندین دهه است که با محیط باصفای مسجد امام حسن مجتبی(ع) انس گرفته‌ و دو سه نسل است برای ادای نماز در این مسجد قامت می‌بندند.

مسجد امام حسن مجتبی(ع) از پایگاه های قوی و قابل توجه در جریان پیروزی انقلاب اسلامی بوده و تعداد زیادی از فعالان آن افراد تاثیرگذار در پیروزی انقلاب و هشت سال دفاع مقدس بودند. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی حضور جوانان متدین‏ در مساجد بیشتر شد. بسیاری از چهره های فعال سیاسی و مسئولان کشور از فعالان و بچه های همین مسجد بوده و هستند. تقدیم 114 شهید به اسلام و انقلاب از افتخارات این مسجد محسوب می‌شود. اولین شهید مسجد شهید باب الحوائجی و آخرین آنها شهید مدافع حرم، شهید امیری است.

 

 

 

امام جماعت فعلی مسجد امام حسن مجتبی(ع) حجت‌الاسلام بایرامی، امام جماعت جوانی است که توانایی خویش را در این مکان مقدس به منصه ظهور گذاشته است و توانسته ارتباط خوبی با جوانان و نوجوانان مسجد و نیز هیئت امنای آن برقرار کند. جدای از فعالیت های فرهنگی و مذهبی که در این مسجد مورد توجه قرار می گیرد، به کمک فعالان و هیئت امنا، این مسجد پایگاهی برای انجام کارهای خیر و رسیدگی به محرومان است به گونه ای که خیریه این مسجد 200 نیازمند آبرومند را تحت پوشش دارد و در طول سال در چند نوبت به آنها بسته ارزاق و گوشت و مرغ اهدا می کند.

 

یکی دیگر از اقداماتی که در مسجد امام حسن مجتبی(ع) در راستای کمک های مومنانه به نیازمندان سالیان سال است که انجام می شود، تهیه کارت نان دائمی برای نیازمندان به منظور خالی نماندن سفره آنها از نان است، «مشهدی» در گفت وگو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان در این زمینه گفت: با توجه به اینکه نام مسجد به نام کریم اهل بیت(ع) امام حسن(ع) است با تاسی از آن حضرت(ع) با دو نانوایی محله هماهنگی های لازم انجام شده است که 200 خانواده نیازمند تحت پوشش به طور دائم از آنجا نان تهیه کنند.

 

 

 

این عضو هیئت امنای مسجد امام حسن مجتبی(ع) افزود: مسجد امام حسن مجتبی(ع) در طول سال ها فعالیت، هیچ نیازمند آبرومندی را از در مسجد رد نکرده است،البته دقت داریم که نیازمندان واقعی را شناسایی و سپس به آنها کمک کنیم.

 

وی ادامه داد: از 10 سال قبل در مسجد گروه محققی را تشکیل داده ایم که این گروه با تحقیق و بررسی تلاش می کنند که خانواده های آبرومند و نیازمند را شناسایی کنند تا بتوانیم آنها را تحت پوشش حمایتی قرار دهیم. بعد از شناسایی خانواده های نیازمند، مسجد دیگر این خانواده ها را رها نمی کند و به شکل های مختلف وام در اختیار آنها قرار می دهد و سبد کالا و نسخه های پزشکی آنها را تهیه و به بیماران صعب العلاج شان کمک می کند و تلاش دارد که به شکل های مختلف دستگیر این افراد باشد. بسیاری از نیازمندان تحت پوشش افرادی که هستند که سرپرست خانوار ندارند و تنها با یارانه زندگی خود را می گذارند، به همین جهت نیازمند حمایت هستند.

 

 

 

 

مسجد امام حسن مجتبی(ع) دارای موسسه خیریه، ستاد جهیزیه و صندوق قرض الحسنه با سابقه بیش از 10 سال است. به گفته مشهدی صندوق قرض الحسنه مسجد سه میلیارد ریال را در اختیار متقاضیان وام قرار داده است که میزان این وام ها از پنج میلیون تا ۲۰ میلیون ریال است و وام گیرنده قرض الحسنه بر مبنای توانایی تا 10 ماه می توانند وام را برگرداند. همچنین این صندوق به جوانان در شُرف ازدواج نیز در تهیه جهیزیه کمک می کند.

 

 مسجد امام حسن مجتبی(ع) در بحث مبارزه با ویروس کرونا نیز بسیار فعال بوده است، به گونه ای که از زمان شیوع ویروس کرونا با تشکیل گروه مدافعان سلامت حدود دو ماه 60 نفر از فعالین مسجد با تجهیز امکانات به سم زدایی و ضدعفونی محله نازی آباد پرداختند.

 

مشهدی با اشاره به فعالیت مدافعان سلامت مسجد امام حسن مجتبی(ع) گفت: این گروه که بیشتر افراد آن از جوانان کمتر از 20 سال بودند، برای مهار ویروس کرونا ضمن توزیع بسته های بهداشتی با گروه بندی های 30 نفره هر روز اقدام به سم زدایی و ضدعفونی معابر، خیابان ها و محلات نازی آباد کردند.

 

 

 

 

بنابر این گزارش، مسجد امام حسن مجتبی(ع) مسجدی ولایت مدار است و همواره در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری گام برمی دارد و تمام تلاشش لبیک گویی به بیانات ایشان است. به همین منظور در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر کمک رسانی به محرومین، با انجام رزمایش مواسات و کمک های مومنانه بنا دارد به مناسبت ماه مبارک رمضان بخش دوم کمک رسانی به نیازمندان را همزمان با سالروز ولادت امام حسن مجتبی(ع) را انجام دهد.

 

یک عضو هیئت امنای مسجد امام حسن مجتبی(ع) در همین باره اظهار کرد: این بسته های ارزاق شامل برنج، مرغ، گوشت، حبوبات،رب، ماکارانی، سویا،تن ماهی، روغن است که ارزش هر بسته ارزاق بیش از 400 هزار تومان است و قرار است میان 200 خانواده نیازمند تحت پوشش توزیع شود.

 

وی خاطر نشان کرد:  مسجد همواره در بحران های مختلف یاری رسان مردم بوده است به گونه ای که در زلزله کرمانشاه، سیل شمال وجنوب کشور به مردم این مناطق کمک هایی داشته است به طوری که با جمع آوری کمک های نمازگزاران مسجد اقدام به ساخت یک باب منزل در پل ذهاب کردیم.

 

 

 

وی با اشاره به اینکه همه ساله در طول ۳۰ روز ماه مبارک رمضان سفره های افطار در مسجد برپا بوده است، گفت: امسال به دلیل شرایط بوجود آمده نتوانستیم در مسجد برنامه «سی شب، سی افطاری» را برپا کنیم به همین حهت هزینه های برپایی سفره های افطاری را به مومنین نیازمند اختصاص دادیم.


 

 

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: رزمایش مواسات و همدلی ولادت امام حسن مجتبی ع مسجد امام حسن مجتبی ع مسجد امام حسن مجتبی ع خانواده ها قرض الحسنه نازی آباد تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۲۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار

حسین صادقی معاون نظارت بر بهره برداری و توسعه آب شرکت آبفای هرمزگان در این زمینه گفت: اکنون آب مورد نیاز روستا‌های بخش گابریک ازجمله علی آباد به صورت نوبت بندی و هر سه روز یکبار معادل نیاز کل مجتمع های روستایی تامین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مشکلی در تامین نیاز آبی این مجتمع وجود ندارد افزود: یکی از چالش‌های پیش روی ما در این روستا‌ها ذخیره بیش از اندازه آب به وسیله خانوار‌ها در مخازن بزرگ موجود در منازل است.

بیشتر بخوانید:

مشکلات آبرسانی در روستاهای بخش گابریگ از زبان اهالی

معاون نظارت بر بهره برداری و توسعه آب شرکت آبفای هرمزگان گفت: در صورت تخصیص اعتبار مورد نیاز، تامین آب شرب پایدار این منطقه در دستور کار قرار خواهد گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • آیت‌الله اعرافی: همه دستگاه‌ها پیوست مسجدی داشته باشند
  • چرا تعداد خانه‌های خالی در ژاپن رو به افزایش است
  • افتتاح پروژه ملی آبرسانی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در ساوه
  • شناسایی ۳۰ هزار خانه خالی در شهرهای جدید
  • شهرهای جدید دیگر بهشت محتکران نخواهد بود
  • ساخت یادمان شهدای گناباد نیازمند تامین اعتبار است
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • درگذشت امام جماعت مسجدی در اندونزی هنگام نماز صبح+ فیلم
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار