Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه شهرستان رفسنجان گفت:امام حسن مجتبی علیه السلام را کریم اهل بیت علیه السلام می نامند؛ این مسئله درس با اهمیتی برای مدیران و مسئولان کشور ما دارد که از وقت و توان خودشان برای مردم بگذارند و برای آنان باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین عباس رمضانی پور امام جمعه شهرستان رفسنجان در گفتگو با راه آرمان ؛ضمن عرض تسلیت رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت جانسوز امام حسن مجتبی علیه السلام گفت: سیره و روش امامان معصوم علیه السلام همان سیره پیامبر اکرم (ص) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حدیثی از امام باقر علیه السلام آمده است که مصیبتی بزرگتر از مصیبت از دست دادن پیامبر اسلام(ص) وجود ندارد؛ چرا که پس از ارتحال پیامبر اکرم(ص) پیامبری دیگری نداریم و باب وحی بسته شده است.

امام جمعه رفسنجان با اشاره به مطلب فوق افزود: پس از پیامبر خاتم (ص) فرزندان پاک و مطهر رسول الله (ص)  وظیفه تبیین وحی و راهبری جامعه را به عهده دارند و انقطاع وحی به وسیله رحلت پیامبر اکرم (ص)  رقم خورد.

حجت الاسلام و المسلمین رمضانی پور با بیان اینکه پیامبر اکرم(ص) دوران مختلفی را پشت سر گذاشته اند، ابراز کرد: وظایف هر پیامبری و به ویژه پیامبر خاتم این بود که وحی را از خداوند بگیرد و آن را به مردم ابلاغ کند؛ از دیگر وظایف پیامبری می توان به تبیین و تفسیر وحی اشاره کرد که آن را به مردم تفهیم کنند.

این مقام مسئول تشکیل حکومت اسلامی را به عنوان یکی دیگر از وظایف پیامبران دانست، بیان کرد: پیامبر اکرم(ص) سه مورد یاد شده را به خوبی انجام داده اند و اگر امروز ما سر سفره اسلام نشسته ایم به برکت مدیریت هوشمندانه پیامبر اکرم(ص)  بوده است.

امام جمعه شهرستان رفسنجان تصریح کرد: پیامبر اسلام (ص) در نهادینه کردن اسلام موفق شدند؛ خداوند در قرآن فرموده است" بر اخلاق بزرگ و سترگی استوار هستید" ؛ بنابراین مدیری در جامعه موفق خواهد بود که اخلاق داشته باشد و اگر کسی بخواهد فعالیتی در جامعه داشته باشد باید اخلاق داشته باشد.

حجت الاسلام و المسلمین رمضانی پور با اشاره به اینکه امامت ادامه رسالت و نوبت است که به امر ذات پروردگار نهادینه شده است، اظهار کرد: امام حسن مجتبی علیه السلام؛ امامی متواضع و بخشنده بودند و همواره رعایت حال مردم ،محرومین و ستم دیدگان توجه داشتند.

وی ادامه داد: امام حسن مجتبی علیه السلام را کریم اهل بیت علیه السلام می نامند؛ این مسئله درس با اهمیتی برای مدیران و مسئولان کشور ما دارد که از وقت و توان خودشان برای مردم بگذارند و برای آنان باشند.

این مقام مسئول با بیان اینکه این مسئله کرامتی است برای مردم که از ناحیه امام حسن مجتبی علیه السلام، عنوان کرد: امام حسن مجتبی علیه السلام همچون برادرشان امام حسین علیه السلام شجاع بودند ؛ در جنگ صفین امام علی علیه السلام فرمودند بروید و جلوی این دو جوان را بگیرید که اینقدر در دل دشمن نفوذ پیدا کرده اند.

حجت الاسلام و المسلمین رمضانی پور در پایان خاطر نشان کرد:امام مجتبی علیه السلام در طول عمر خود چندین بار  تمام اموال خود  را در راه خدا صرف و انفاق کردند ؛در راه خدا شایسته است که انفاق از اموال و حقوق شخصی باشد نه از حقوق بیت المال؛ چرا که هر  کاری که انسان انجام میدهد باید برای عقبی خودش و آخرت خود سرمایه گذاری کند.

انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۲۱۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتراکات وثیق شیعه و اهل سنت

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، متن یادداشت به شرح زیر است:  

مکتب تشیع و اهل سنت، این دو مذهب اصلی دین اسلام در موارد زیر توافق دارند: 1- اصول ایمانی مشترک:
توحید: هر دو شیعه و اهل سنت به توحید و یگانگی خدا ایمان دارند.
نبوت: هر دو گروه ایمان به پیامبران الهی دارند و پیروی از پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) را مورد تأیید قرار می‌دهند
معاد: هر دو شیعه و اهل سنت به معاد و روز قیامت ایمان دارند.

2- عبادات مشترک:
قرآن و سنت پیامبر: هر دو گروه از قرآن و سنت پیامبر اسلام به عنوان منابع اصلی دینی استفاده می‌کنند.
نماز، روزه و حج: هر دو شیعه و اهل سنت این عبادات را انجام می‌دهند، با اختلافات کوچکی در جزئیات. 3- محبت به اهل بیت پیامبر (صلی الله علیه و آله):
هر دو شیعه و اهل سنت از محبت به اهل بیت پیامبر (صلی الله علیه و آله) و احترام به آنان اطلاع دارند. اهل بیت پیامبر شامل حضرت علی (علیه‌السلام)، حضرت فاطمه (سلام‌الله‌علیها)، امام حسن (علیه‌السلام)، امام حسین (علیه‌السلام) و سایر افراد خاندان پیامبر (صلی الله علیه و آله) می‌شوند.

4- معرفت با امامان اهل بیت:
شیعه به معرفت با امامان اهل بیت اهمیت زیادی می‌دهند. آن‌ها معتقدند که امامان اهل بیت، رهنمودگران و معصومان هستند و دستورات آن‌ها برای مسلمانان بسیار حائز اهمیت است.

5- مراسم و عبادات خاص:
شیعه و اهل سنت در مراسم خود، مانند عید قربان، از عبادات مشترکی استفاده می‌کنند که در هر دو مذهب تفاوت های جزئی دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محبت به اهل بیت (ع) از نعمت های الهی است
  • حضرت معصومه علیها السلام، الگوی هویت دخترانه در اسلام
  • جایگاه ویژۀ دختران در اندیشه اسلامی
  • اشتراکات وثیق شیعه و اهل سنت
  • سران کشورهای بزرگ به تل‌آویو رفتند تا علیه اسلام اعلام جنگ کنند
  • خیرین برای آزادی زندانیان و «زائر اولی‌ها» اقدام کنند
  • اعزام رزمندگان گردان امام سجاد به سرزمین نور
  • تقویم نجومی امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / تقویم همسران امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نشست خبری پنجمین کنگره جهانی حضرت رضا علیه السلام
  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است